skip to Main Content

Meubilair met een nieuwe circulaire en vintage look past binnen de R van Rethink. Door afval en bijvoorbeeld defect materiaal te heroverwegen geeft OPNIEUW op innovatieve wijze afval een nieuw leven. 

Wij willen graag producten een tweede kans geven. Second-Life en duurzaam ondernemen zijn belangrijke aspecten binnen de cultuur van OPNIEUW. Onze categorie Hergebruik – Vintage is een innovatieve productlijn binnen OPNIEUW. Deze lijn houdt in dat producten hergebruikt worden en dan op een innovatieve wijze. Daarbij geven we een mooi ouderwets tintje aan de vintage kantoormeubelen.

Olievat

Een mooi voorbeeld is een olievat die op een innovatieve manier is omgebouwd tot een zitstoel. Of een kast die omgebouwd wordt tot een loungeplek.

Retro meubels

Vintage kantoormeubelen geven een retro tint aan je kantoor. Door een mooie inrichting aan je kantoor te geven, ga je weer even terug in de tijd en heb je plezier om in deze werkomgeving te werken. Deze vintage design meubelen zijn speciaal ontworpen uit bestaande producten. Hiermee geef je je kantoor ook een duurzaam verhaal.

Samen, een mooie wereld!

We willen dit graag samen met jou doen. We geven je daarom ook de mogelijkheid om wensen uit te spreken. Dit kan via ons contactformulier of via een vrijblijvend telefonisch gesprek, door te bellen via 088 240 00 70. Als je bijvoorbeeld een variatie verlangt, kunnen we samen tot een oplossing komen.

Meer informatie aanvragen
Back To Top
×Close search
Zoeken