skip to Main Content

Tweedehands kantoormeubilair

OPNIEUW verkoopt voordelige, tweedehands kantoormeubilair. Waarom tweedehands kantoormeubelen? Dit is een bewuste keuze, omdat wij graag duurzaam willen ondernemen. Door tweedehands kantoormeubelen te verkopen, geven wij deze producten een tweede kans, ofwel een SecondLife. Hierdoor stimuleren wij een circulaire economie. Milieu en duurzaamheid krijgt een steeds prominentere rol in het hedendaagse leven. Het is daarom een mooie kans om duurzaamheid in de arm te nemen met de tweedehands kantoormeubelen.

Verschillend kantoormeubilair:

2000m2 aan kantoormeubilair

Wij bieden maar liefst 2000 vierkante meter aan tweedehands kantoormeubelen aan. Van bureaustoelen tot roldeurkasten en van bureau’s tot stahulpen. Wij stimuleren een circulaire economie en daarom kopen wij tevens partijen kantoormeubilair op. Het is zonde om deze artikelen geen tweede leven te geven. Binnen ons revitalisatieproces zijn wij in staat om producten een SecondLife te geven aan bijvoorbeeld een bureaustoel. Hierdoor kan de bureaustoel weer gebruikt worden als nieuw.

Revitalisatie van meubilair

Tweedehands kantoormeubelen zijn onderhevig geweest aan slijtage en kunnen gebruikerssporen bevatten. Het is daarom van belang dat deze meubelen een degelijke controle ondergaan en waar nodig gerepareerd worden. Controle is bij ons erg belangrijk, omdat we garant willen staan voor kwaliteit. Wanneer iets niet meer werkt, wordt er gezocht naar een oplossing in bijvoorbeeld het vervangen van een onderdeel.

Herstofferen

Als we het hebben over tweedehands kantoormeubelen, dan hebben we het ook over tweedehands bureaustoelen. Deze zittingen zijn ook onderhevig aan slijtage en het kan daarom nodig zijn om de stoel te herstofferen. Hierbij kan de stoel na herstoffering weer uitstekend gebruikt worden.

Vraag naar de mogelijkheden

Je kunt vrijblijvend bij ons terecht voor vragen en opmerkingen over tweedehands kantoormeubelen. Vul vrijblijvend ons contactformulier in of bel naar 088 240 00 70.

Back To Top
×Close search
Zoeken