skip to Main Content

Binnen de Maatwerk & Creativiteit cyclus geven we producten een aanpassing op maat of een nieuw leven.

Creativiteit

OPnieuw! Creativiteit: Door creatief naar materialen te kijken en hergebruik als criterium te stellen ontstaan vele nieuwe producten. Wij hebben er lol in en vinden steeds meer uit. Neem onze bureaulampen en kantoorverlichting. Allemaal ontstaan uit het idee dat restmateriaal waarde heeft en afval niet bestaat. Op die manier proberen we dagelijks een verrassende bijdrage aan de circulaire economie te leveren.

Alles is mogelijk. Dat is waar wij in geloven bij OPNIEUW. In onze filosofie is dat alles opnieuw te gebruiken is, dan wel als grondstof, dan wel als Nextlife eind product. Dit dwingt ons om creatief om te gaan met ‘afval’. Afval is eigenlijk niet het juiste woord meer, omdat we dit omzetten naar een grondstof. Denk bijvoorbeeld aan een kruisvoet van een stoel die we als staander gebruiken voor een lamp, of PET-flessen die we in een akoestische lamp verwerken.

Maatwerk

OPnieuw! Maatwerk: Wij zorgen ervoor dat mensen met plezier naar hun werk gaan en er de hele dag (letterlijk) goed bijzitten. Daarnaast denken we mee in de totale inrichting van projecten. We leveren dan recyclebare maatwerk oplossingen voor het hele kantoor. Met – naast stoelen – ook tafels en kasten die allemaal een tweede bureauleven verdienen en feitelijk niet van nieuw te onderscheiden zijn.

Door onze professionele stoffeerderij, houtbewerking en metaalbewerking kunnen we veel dingen aanpassen op maat. Daarbij geven we graag advies op maat. Zo kunnen we kussens maken met stuituitsparing, wanneer je last hebt van je stuit. Verlagen van een armleuning op een bureaustoel wanneer je kleiner bent of verhogen wanneer je groter bent.

Ik wil meer informatie over Maatwerk & Creativiteit >

 

Inspiratie:

Back To Top
×Close search
Zoeken