skip to Main Content

Meubilair herstofferen past binnen de R van Refurbish en is een uitstekende circulaire oplossing voor bureaustoelen, banken of ander stoffen meubilair.

Bureaustoelen zijn onderhevig aan slijtage en het kan daarom voorkomen dat de stof kapot gaat. In plaats van het vervangen van de stoelen is het maatschappelijk verantwoord om de stoelen Opnieuw  te stofferen. Het opnieuw stofferen van meubilair kan een kostenbesparing opleveren van 70 %.

Vakmanschap

We kunnen vertrouwen op jarenlange ervaring in het vak van stoffering. Door gebruik te maken van natuurlijk materiaal en innovatieve technieken zorgen we voor een nieuwe waarde aan je meubilair. Daarbij is alles mogelijk; we bieden een ruime keuze uit verschillende stoffen en leersoorten en in aantallen van 1 tot bijvoorbeeld 150.

Voordelen van herstofferen

Waarom kiezen we voor het opnieuw stofferen van meubilair en wat kunnen we betekenen voor jou:

  • Je meubilair gaat langer mee en hoeft niet weg.
  • Je meubilair is naar wens te stofferen en zo kun je je meubilair een nieuw aangezicht geven
  • Je zorgt voor een kostenbesparing van 70%

Alvast een tip voor het verlengen van de levensduur

Onderhoud is het halve werk; probeer regelmatig je meubilair te reinigen. Bijvoorbeeld met een doek met lauw water de vlekken te verwijderen. We bieden ook de Opnieuw reinigingsservice, waarbij we periodiek langs komen om onderhoud uit te voeren. Zo zorgen we ervoor dat je langer van je meubilair gebruik kan maken.

Ik wil mijn meubilair Opnieuw stofferen >

 

 

Een kijkje bij Sjon:

Back To Top
×Close search
Zoeken