skip to Main Content

Waarom de Opnieuw reinigingsservice?

  • Levensduurverlenging, je kunt langer gebruik maken van je meubilair
  • Frisse uitstraling van je meubilair
  • Veilige en effectieve reiniging van je meubilair

Hoe werkt de service?

OPNIEUW reinigt op locatie in een ter beschikking gestelde ruimte, op dezelfde verdieping als waar de stoelen staan. Indien de stoelen over meerdere verdiepingen verspreid staan, dient er, bij voorkeur, op elke verdieping een ruimte ter beschikking te worden gesteld. Hier dient elektriciteit en stromend water voorhanden te zijn. De mobiele reinigingsmachine maakt een geluid dat vergelijkbaar is met dat van een stofzuiger.

Ons team kan zelf het “in- en uithuizen” verzorgen. Het is aan te bevelen dat de gebruiker zelf zijn/haar eigen stoel merkt voordat de stoel wordt gereinigd. Zo krijgt de medewerker dezelfde stoel met zijn/haar persoonlijke instellingen weer retour. Na reiniging is de stoel i.v.m. de droogtijd tussen de 4-6 uur niet bruikbaar. Om het werkproces niet te verstoren, is huurmeubilair op aanvraag beschikbaar. Ook behoort het inhuren van de reinigingsdienst in het weekend of na werktijd tot de mogelijkheden

Garantie

Vlekverwijdering valt niet voor 100% te garanderen. Dit is afhankelijk van de aard van de vlek en de toegepaste stoffering. Informeer vooraf naar de mogelijkheden.

Ik wil gebruik maken van de Opnieuw reinigingsservice >
Back To Top
×Close search
Zoeken