skip to Main Content

Over Opnieuw

Opnieuw is, kortgezegd, een social enterprise met ambitie. De ambitie die we nastreven is een circulaire werkomgeving om zo een bijdrage te leveren aan een leefbare wereld. Deze ambitie streven we na met een sociale insteek, dat wil zeggen dat we werken met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Dit hebben we vertaald in onze Big ideal:

“OPNIEUW geeft op sociale manier invulling aan circulaire werkomgevingen, om op duurzame en maatschappelijke manier bijdrage te leveren aan een leefbare wereld, generaties lang.”

Lees hier meer over onze passie.

Wat we doen om dit te realiseren? We geven meubilair, afval of onderdelen een tweede leven. Voor bijvoorbeeld stoelen; Door deze volledig te controleren, te repareren, te herstofferen of te de assembleren (uit elkaar te halen) kunnen we er een geheel opnieuw product van maken. Hierbij een aantal Opnieuw voorbeelden:

  • Een volledig gerenoveerde bureaustoel, zo goed als nieuw
  • Een kruisvoet van een bureaustoel gebruiken als staander van een lamp
  • Van gerecyclede petflessen een akoestisch bureauscherm te maken

Waarom Opnieuw?

  • Circulair. Samen gaan we voor 0% afval en een minimale Co2 uitstoot. Zo geven we onze volgende generatie een leefbare wereld.
  • Kostenbesparing. Door her te gebruiken of je meubilair een tweede kans te geven, bespaar je geld ten opzichte van nieuwkoop.
  • Kwaliteit. Binnen ons assortiment kies je voor bekende A-merken, zoals BMA, RH, Schaffenburg en meer.
  • Persoonlijke service. Je kunt alles aan ons vragen en we lossen het samen met je op.

Ons team

Persoonlijk contact en het sociale aspect is bij Opnieuw erg belangrijk. Op deze manier bouwen we aan een duurzame relatie. We hebben een enthousiast team  met passie voor duurzaam! Samen gaan we voor een circulaire werkomgeving.

Onze bedrijfsgegevens

Opnieuw B.V.

Newtonstraat 20

9285 XX Buitenpost

088 240 00 72

info@opnieuw.nl

Bereikbaarheid

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag: 08.30 – 17.00

KVK: 68877919

BTW: NL857629360B01

IBAN: NL80 RABO 0320 2853 40

BIC: RABONL2U

Back To Top
×Close search
Zoeken