skip to Main Content

Circulaire oplossingen van OPNIEUW

0% afval is ons doel. Door onze circulaire oplossingen zorgen we op verschillende manieren ervoor dat afval wordt vermeden. We hergebruiken alles. Daarnaast is onze sociale insteek een drijfveer om meubilair OPNIEUW een kans te geven.

  • 0% Afval
  • Duurzaam hergebruik
  • Circulair opgebouwde producten
  • Sociale onderneming
Opnieuw streeft naar 0% afval!

Wij helpen je graag

We willen samen met jou zorgen voor een circulaire economie. Daarom willen we graag samenwerken en je helpen bij vragen, problemen of andere opmerkingen. Bel naar 088 240 00 70 voor een vrijblijvend gesprek of mail naar info@opnieuw.nl of vul ons contactformulier in. Wat wij willen is een tevreden klant met een passend, voordelig en bovenal duurzaam ingericht kantoor.

OPNIEUW biedt je 2000 m² aan voordelig en duurzaam kantoormeubilair!

OPNIEUW biedt je een ruim assortiment op het gebied van kantoorinrichting tegen scherpe prijzen en met snelle levering. Ons assortiment bestaat uit voordelige en duurzame gebruikte producten, daarnaast verhuren en verkopen we ook nieuwe producten. De tweedehands kantoormeubelen zijn zo goed als nieuw, maar hebben als verschil dat ze duurzaam en voordelig aangeboden worden. Verhuur tafels en stoelen, onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Groningen en verder! Voor kantoormeubelverhuur en een uitstekende kantoorinrichting.

Back To Top
×Close search
Zoeken