skip to Main Content
0% afval is ons streven. Samen met jou willen we er een leefbare wereld van maken. Circulair inkopen begint met samenwerken. Circulair inkopen wordt steeds belangrijker en uiteindelijk onvermijdelijk. Het dwingt ons tot een nieuwe manier van denken, alles om er voor te zorgen dat de cirkel rond is. Bij een nieuwe manier van inkopen in combinatie met een goede circulaire samenwerking hoort een passende manier van betalen. Een goede passende manier is het betalen per gebruik ofwel pay per use. Wij noemen dit: OPnieuw! – As – A – Service.

OPnieuw! pay-per-sit:  Naast een innovatief en circulair productprogramma bieden we ook nieuwe vormen van financiering aan. Zo hoeft u bij ons de producten niet te kopen, maar ‘leent’ u de kantoorstoelen (tafels of kasten of ander meubilair) voor de periode dat u er op zit. Dat kan al vanaf een paar dagen of weken. Wij leveren de stoel keurig bij u af en halen ze na verloop van tijd ook weer netjes bij u op.

Betalen voor gebruik

Met deze constructie gaan we een circulaire samenwerking aan, waarbij je meubilair afneemt en betaalt voor gebruik. In ruil daarvoor zorgen wij ervoor dat de waarde van het meubilair tijdens de looptijd wordt behouden. Na de looptijd zorgen we voor een passende afvoer om zo het gebruikte meubilair op allerlei wijzes opnieuw in te zetten. Hiermee zorgen we er samen voor dat we de cirkel rond maken. In deze circulaire samenwerking bespreken we vooraf wat we van elkaar verwachten en wat we elkaar circulair kunnen bieden.

Wat bieden wij?

  • Kwalitatief circulair meubilair
  • Periodieke service en onderhoud voor waardebehoud
  • Flexibel in de vorm van asset management. Zo kunnen we flexibel inspelen op tekorten en overschotten.

Wat levert dit voor jou op?

  • Meubilair van kwaliteit voor gunstige tarieven, zonder verplichtingen van vervanging
  • Een bijdrage aan een circulaire economie en tot het samen streven naar 0% afval.
  • Na de looptijd geen zorgen over afvoer.
Back To Top
×Close search
Zoeken