Content voor Ingelogde Gebruikers

Refurbished Arper Masai vergaderstoel op wielen

250,00 Excl. BTW
302,50 incl. BTW
Verwijder selectie

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Voordelen

✓Design

✓Comfortabel

✓Duurzaam

Refurbished Arper Masai vergaderstoel

De refurbished Arper Masai vergaderstoel is de ultieme combinatie tussen design en comfort. Met zijn strakke design en opvallende kleuren is deze stoel de perfecte aanvulling voor elke vergaderruimte. Met de Arper Masai zorg je ervoor dat je werkomgeving er modern uitziet. 

Duurzaamheid, design en comfort gecombineerd

Ontworpen door Lievore Altherr Molina is de Arper Masai niet zomaar een vergaderstoel, maar een die duurzaamheid en comfort zonder moeite combineert. Bovendien zorgt de ergonomische vormgeving ervoor dat je langdurig goed zit in deze stoel. De kleuren geven de stoel een frisse uitstraling, wat bijdraagt aan een inspirerende werkomgeving. 

Goede kwaliteit 

De refurbished Arper Masai is naast een stijlvolle keuze, ook een duurzame keuze. Door te kiezen voor een refurbished vergaderstoel kies je voor een uniek item en draag je bij aan een duurzamere wereld. Servicemonteurs hebben de stoel nagekeken en waar nodig gerepareerd, zodat je bent verzekerd van goede kwaliteit. Dankzij de wielen beweeg je je moeiteloos door de ruimte. 

Bestel via onze webshop

De refubrished Arper Masai is direct te bestellen via onze webshop! Wil je meer weten over dit product of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 088 240 00 72. 

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Extra informatie

Merk

Arper

Designer

Lievore Altherr Molina

Kleur

Blauw, Groen, Rood, Roze

Breedte

65,5 cm

Diepte

65 cm

Zitdiepte

42 cm

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Refurbished Arper Masai vergaderstoel op wielen
Refurbished Arper Masai vergaderstoel op wielen
Design Comfortabel Duurzaam

250,00 Excl. BTW

Offerte aanvragen

Voer onderstaande gegevens in, dan nemen we spoedig contact met je op.