Content voor Ingelogde Gebruikers

Overzicht
met ons Meubel Management Systeem

Wil jij al het meubilair van je onderneming georganiseerd op één plek en daarbij ook nog overzicht hebben via een app? Maak kennis met ons Meubel Management Systeem!

Inzicht in je eigen inventaris
Kostenbesparend en goed voor de planeet
Optimaal gebruik maken van wat je zelf hebt staan

Meteen in contact komen om de mogelijkheden te verkennen?

Meubel Management Systeem OPNIEUW!

Ben je totaal het overzicht kwijt omtrent kantoormeubilair en heb je geen idee wat op welke verdieping of locatie staat? Als bedrijf is het wenselijk om een goed overzicht te hebben van het meubilair dat je opgeslagen hebt. Dit overzicht biedt OPNIEUW! met het Meubel Management Systeem.

Met ons systeem heb je alles binnen in één oogopslag overzichtelijk, in combinatie met onze opslag-as-a-service weet jij altijd waar jou gestalde meubilair staat!

Creëer het ultieme overzicht en blijf flexibel
Meubels zoeken en verhuizingen registreren
Eenvoudig beheer van onderhoud- en reinigingsverzoeken
Makkelijk en snel inzicht in al je meubilair en inventaris
Inzicht in toekomstige kosten

Met ons Meubel Management Systeem wordt het krijgen van overzicht makkelijker gemaakt doordat alle meubels voorzien worden van QR-codes. Deze zorgen ervoor dat in iedere ruimte de inboedel gescand kan worden. Het systeem geeft vervolgens een overzicht van alle meubels die er staan. Zo krijg je in één handomdraai het overzicht terug, weet je wat waar staat, wat de status is en kan je de meubels er gemakkelijk bij pakken als je ze nodig hebt.

Houd alles bij aan de hand van QR-codes

Aan de hand van QR-codes worden alle meubelen geregistreerd in het systeem. In het eerste overzicht wordt een landkaart gepresenteerd met de locaties die ingevoerd zijn. Er kan vervolgens gefilterd worden op locatie, ruimte, merk en type.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Geef in het formulier aan dat je geïnteresseerd bent in ons MMS. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken met jou mee aan een passende oplossing voor je situatie!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Zoeken